Välkommen till Talangjaktens hemsida!

 

Talangjakten är projektnamnet för den satsning som görs på friidrottsverksamheten i Österbotten 2016-2018. Denna hemsida är gjord för såväl de aktiva idrottarna, distriktets alla tränare samt för föreningarnas ledare, tränare och stödpersoner. Hemsidan uppdateras ibland under hela projektets gång, så kom gärna hit då och då för att se vad som är på gång!

Under rubriken Om Talangjakten hittas mer information kring projektets uppbyggnad och målsättningar.

Under rubriken Föreningsutveckling kommer information om de föreningar som är med i utvecklingsprocessen, samt kort info om hur deras jobb framskrider.

På sidan Framtidsgrupperna kan du läsa om de grupper av friidrottande ungdomar som ÖID friidrott r.f. och Talangjakten ordnar läger för, för att utveckla deras idrottande.

Distriktstränarna kan du bekanta dig med på den sista sidan. Få en bild och info om de tränare som dels är med på framtidsgruppernas läger och dels även mellan lägren ordnar gemensamma träningar för distriktets 14-18-åringar. Under denna sida hittar du också alla grupper som finns (scrolla lägst ner på sidan!) 

Klicka HÄR för att ladda ner en pdf som sammanfattar alla läger och årets gruppträningar, öppna för distriktets alla föreningar/idrottare. Därtill gör distriktstränarna föreningsbesök inom projektet, för att ännu bättre kunna nå ut till alla idrottare, föräldrar, tränare och föreningsfolk. Föreningsbesöken skräddarsys till föreningen eller regionen. 

Tillsammans utvecklar vi friidrotten och skapar förutsättningar att få fram och förädla ännu fler talanger!

 

Projektet Talangjakten är EU-finansierat och sträcker sig över två och ett halvt år (april 2016 - oktober 2018). Andra delfinansiärer i projektet är Kulturfonden, FSI, SFI och ÖID friidrott r.f.

 

      

 

 
 
 
 
 
 

FINLANDS SVENSKA IDROTT r.f.

Nokiavägen 2-4
00510 Helsingfors
FINLAND

telefon: 09-701 0220 (växel)
e-post: info(AT)idrott.fi
FO-nummer: 0211087-9